Modele fluturi de decupat


Dacă vă tentează, Transportul de la BookDepository este gratuit, doar ca trebuie să plătiţi cu cardul en ligne sau din contul de PayPal. Cărticelele le găsiţi şi la Okian sau Books-Express, în România. MODELE sunt o mulţime, căutaţi după titlu, sau după Autor (este Link), în toate librăriile. Dacă nu au un titlu (librariile din România), puteţi face o comandă speciala. A fost realizată PE o bucată de polistiren (dintr-Acela de izolat pereţii), iar o parte din materiale au fost printate şi decupate. Modelele pentru o parte din ELE le găsiţi aici, restul… puteţi improviza, modèle după. La realizare au rési colegii DIN grupă, şi Rezultatul este satisfacator. Acum au propriul Lor tablou de primăvară, sursă de inspiraţie pentru toate desenele de Sezon… Luna mai a fost una cu chef de Muncă la Grupa de opțional de vineri. Le-am dus ira un modèle adaptat după numărul 109 al colecției idei Creative: MODELE String art PE carton și lemn, exemplul pe care l-am lucrat și anul trecut cu cealaltă grupă de PE copertă. Dar, răsfoind Revista, au descoperit fluturii…

și au cerut musai să încerce. Le-AM explicat că nu este un proiect ușor, va Dura, Dar au insistat. Așa că ne-am apucat de fluturele albastru DIN Model, căci Acela părea mai interesant. Și așa și Era, în Două Culori. AM mărit modelul, PE dimensiune a5, căci mi s-a părut mult mai bine pentru fete. AM l`inspirația să UAI un Bumbac mai subțire, deși trebuia să coasem direct cu ață de papiotă, mai ales că modelul a sollicitat și o foarte Mare cantitate de ață. Modelele sunt accesibile, mai ales pentru fetiţe, Mereu dornice să-şi confecţioneze câteceva. Cinci modele de Flori, folosite ca broşe, elastice de păr, sau agrafe, Două modele de cordeluţe, un colier, trei modele de brăţări, Cu exemple de îmbinare a croşetatului cu înşirarea mărgelelor, şi rezultate originale.

Cât timp am lucrat, IRIS s-a uitat. SPER să se descurce în cele DIN urmă şi cu această Tehnică. MĂ yükünü cum am învăţat eu… nu-mi amintesc Când am croşetat eu prima dată, căci Mama lucra de Când mĂ ştiam macrameuri. Ştiu însă cum am ţinut primul meu atelier, PE SCARA blocului unde locuiam, Cu înca 4-5 fete. Le-AM învăţat să FACA garofiţele acelea pe care le prindea Bunica de Cheile de la şifonier. Nu ştiu Dacă voi face acum, vrédată, un atelier de croşetat, deocamdată am satisfacţia copilelor de la Afterschool, Care se descurcă binişor spre bine la cusut PE etamină. Fluturii pot avea diverse intrebuintari – jucarii, Elemente pentru decorat Camera (pot fi prinsi de Perdea, asezati PE DULAP sau pe USA), cadouri de Martisor (daca sunt creati la dimensiuni mai mici) sau chiar folositi pentru un proiect de creativitate la Gradinita sau Scoala. Acest Model simplu de fluturasi va putea fi obtinut cu ajutorul: • unui Tub Gol de carton (provenit de la Hartia igienica) • hartiei colorate (de 3 Culori) • unei foarfeci • unui Set de ochisori de plastique • lipiciului • markerelor/creioanelor (pentru desenarea guritelor) incepe prin a Taia un dreptunghi dintr-una dintre bucatile de hartie colorata pentru a Acoperi cu el Tubul de carton. Incearca sa marchezi, taind cu foarfeca, cate o portiune DIN Hartia colorata, sugerand astfel asemanarea cu un Corp de fluture (Cu dungi Orizontale).

Lipeste bine Hartia colorata PE Tubul de carton. IA Alta bucata de hartie colorata si conturati PE EA niste ARIPI. Decupati-le si lipiti-le in spatele tubului de carton. DIN cealalta hartie colorata veti decupa cerculete (cu care veti impodobi aripile) si Antene.