Modele de evantaie


A fost realizată PE o bucată de polistiren (dintr-Acela de izolat pereţii), iar o parte din materiale au fost printate şi decupate. Modelele pentru o parte din ELE le găsiţi aici, restul… puteţi improviza, modèle după. La realizare au rési colegii DIN grupă, şi Rezultatul este satisfacator. Acum au propriul Lor tablou de primăvară, sursă de inspiraţie pentru toate desenele de Sezon… Evantaiele sunt accesorii foarte utile PE timp de Vara, iar pentru copii pot fi chiar jucarii extrem de simpatice. ITI aratam, mai jos, cat de usor Poti face evantaie DIN hartie cu Model de fructe, pe care CEI MICI le VOR indragi PE Loc. printre activitaţile de primăvară de la grădiniţa irisucăi a fost şi realizarea unei machette de primăvară, ca parte Într-o activez mult mai amplă. Ca de obicei… ajutăm, Dacă se poate… AM reuşit acum să ajung să pot şi Fotografia creaţia.

AM realizat Două MODELE, unul cu oameni de zăpadă, mult mai potrivit copiilor mai mari, şi, pentru încălzire, Cu CEI MICI, l-am pregătit PE Prăjiturică. Ambele modele le puteti printa de aici. Le-AM trasat si Linii ponctuée intermediare, pentru a îndoi mai uşor. Oamenii de zăpadă sunt şi un exerciţiu de reproduction după Model, doar primul fiind printat. CEI MICI l-au ales PE Prăjiturică. Dacă doriţi să faceţi unul, luaţi o coală de hârtie, şi îndoiţi-o PE jumătate. Decupaţi acum conturul unei ARIPI de fluture, având grijă ca îndoitura să fie corpul fluturelui. Decupaţi Cât mai puţin DIN muchiile de sus şi de Jos.

Desfaceţi şi transformaţi hârtia în evantai, pornind preferabil DIN mijloc. După ce aţi terminat, folosiţi un FIR de sârmă pluşată pentru a Lega fluturele şi a realiza antenele. Acum le admirăm. Şi tot nu-mi Vine să CRED… au crescut Atât de mult anul acesta! Știam că CEI mai multi dintre EI nu vor AVA probleme, și vor termina foarte-foarte repede, așa că tabloul a: CEI care mai aveau de învățat urmau să rămână la prima etapă, CEI Care terminau în 10 minute, urmau să încerce altceva… Așadar, pentru activitatea de șnuruit, au, de l`Université de la ville, de l`urmând ca PE Ultima latură să lege direct Firele, pentru a realiza agățătoarea. Firul cu care am lucrat este un fel de șiret subțire, Cu nylon PE intérieur. Pentru a nu se deșira, îi topesc capetele înainte de oră, Când pregătesc materialele. Mai jos aveți creațiile. În funcție de numărul de fluturi vă puteți da seama și Care Era Decker de îndemânare.